fbpx

Tyylikäs häätila LATO

Ei talvikäyttöön 10.10.-20.04.

Juhlissa kun juhlissa pitää olla tyyliä!

Juhla- ja häätila saaristossa – se on perinteinen lato!

Merikoivulan sisäänajon yhteydessä sijaitsevan 60-luvulta peräisin olevan varasto- ja tallirakennuksen yläkerrasta löytyy tyylikäs ja tilava lato, jossa aika olisi ikään kuin pysähtynyt. Alkuperäinen tukeva puulattia kestää tanssiaisia varmaankin vielä sen verran kun se on nähnyt tähänkin asti. Seinät ja katto ovat saaristohenkisesti koristeltu vanhanaikaisilla kalaverkoilla ja verkkomerkeillä. Kattotuolien orsien päällä lepää varsin antiikkinen kajakin runko.

Kokous- tai juhlatarjoilut hoitaa ennakkotilauksesta meidän catering-kumppanimme, menuesimerkin löydät TÄÄLTÄ. Menun hinta laaditaan aina henkilömäärän ja aikataulun perusteella.

Sisäänpääsyjä on kaksi, toinen toisella puolella taloa. Toinen on luiskalla varustettu ja toisella puolella ovat rappuset ja vilvoitteluterassi.

Estradi on kooltaan 22 neliömetriä ja tanssilattian kokonaispinta-ala on 80 neliömetriä. Korkeuttakin riittää, peräti 3,4 metriä, vain yksi kattopalkki on 2,35 metrin korkeudella. Tanssilattian ympärillä, on konttien välissä 150 cm leveä istuma-alue, josta löytyvät penkit ja pöydät yhteensä ainakin 36-lle hengelle. Lattialle mahtuu lisää paikkoja ja näin ollen mahtuu yhteensä 100 henkeä kevyesti, tilan suurin sallittu henkilömäärä on 150 henkeä.

Ladon vuokra: Su-Ke 400€, To-La 500€

Hintoihin sisältyy ALV.

Rantakalliolta löytyy hieno näköalapaviljonki, mikä sopii esimerkiksi, vaikka vihkiäisiksi.

 

Tuskin Uusikaupungin läheltä tai saaaristostakin monta tällaista löytyy.

Juhla- ja häätila saaristossa – ladon sen olla pitää!

 

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. LUE LISÄÄ HYVÄKSYN