fbpx
Juhlasali ja kokoustila_Merikoivula

Juhla- ja kokoustila

Ei talvikäyttöön 10.10.-20.04.

Juhla- ja kokoustila arkeen sekä juhlaan

Juhlasali ja kokoustila Turun saariston mäntymetsässä luo rennon ja luonnonläheisen ilmapiirin, olipa kysymyksessä asiallinen kokouspäivä tai juhlava tilaisuus. Merinäköalalla juhlasali ja kokoustila on siis monitoimisali, jonka kanssa samassa rakennukasessa on myös sauna 15 hengelle. Saliin mahtuu pöytien ympärille jopa 60 henkeä. Rakennuskokonaisuudessa on myös apukeittiö, saunalounge, pukeutumis- ja pesutilat sekä naisille että miehille. Kokoustarjoilut hoitaa ennakkotilauksesta catering-kumppanimme.

Juhla-, kokous-, ja saunatilat sijaitsevat erillisessä rakennuksessa, hieman etäällä mökeistä ja villoista. Rakennus sijaitsee korkeammalla kalliolla ja sekä kokoustilan että saunan terasseilta avautuu mahtava merinäköala ja siitä voit nauttia auringonlaskusta. Kokoustilan läheltä löytyy pienempiin kesätapaamisiin sopuiva paviljonki.

Voit vuokrata koko rakennuksen kokonaisena tai kokoustilan ja saunan erikseen, sisäänpääsyt ovat erillään. Lavuaarilla puuseet löytyvät parinkymmenen metrin päästä.

Kokoustilan vuokra: Su-Ke 200€, To-La 300€

Tutustu tilojen pohjapiirrokseen

Tilaa UUTISKIRJE ja lue meidän tuoreimmat kuulumiset ensimmäisten joukossa.

Rantasauna kokous- ja juhlasalin yhteydessä

Olipa kysymyksessä kokous tai virkistyspäivä, illan kruunaa tietysti sauna.

Juhla- ja kokoustalon saunaan mahtuu mukavasti jopa 15 henkeä. Saunaa voi käyttää vain keväästä syksyyn. Aikaa kuluu mukavasti saunan tilavalla terassilla joko grillaten tai muuten vain vilvoittaen ja auringonlaskua ihaillen.

Saunan design-sähkökiuas HUUM tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, jossa yhdistyvät tuhannen vuoden perinteet ja nykyaikainen pohjoismainen muotoilu.

Uimaan pääsee kaarevan sillan päädystä ja siihen pääsee myös suoraan löylyhuoneesta. Saunan molemmat pesutilat uusittiin perusteellisesti vuonna 2020. Lavuaarilla puuseet löytyvät parinkymmenen metrin päästä.

Tutustu Juhla- ja kokoustalon pohjapiirrokseen

 

Saunavuoro 3 tuntia:  Su-Ke 200€, To-La 300€

 

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. LUE LISÄÄ HYVÄKSYN