fbpx
Juhlasali kokoustila meren rannalla - Merikoivula

Juhla- ja kokoustila meren rannalla

Ei talvikäyttöön 06.11.-20.04.

Juhla- ja kokoustila arkeen sekä juhlaan

Juhlasali ja kokoustila Turun saariston mäntymetsässä luo rennon ja luonnonläheisen ilmapiirin, olipa kysymyksessä asiallinen kokouspäivä tai juhlava tilaisuus. Merinäköalalla juhlasali ja kokoustila on siis 76,6 m² kokoinen monitoimisali, jossa ovat tukevat puupöydät 60-lle hengelle. Kokousvarusteista löytyy fläppitaulu ja 65 tuuman TV-taulu, jonka äänen teho riittää mainiosti. Mikäli vahvistus on tarpeen, löytyy CD-soitin erillisillä kaiuttimilla. Tanssiaisia tai musiikkiesitystä varten löytyy virtaa tarvittaessa 3 x 16A ja viisihenkisen bändin lisäksi mahtuu pöytiin 46 vierasta ja tanssitilaakin jää.

Kokous- tai juhlatarjoilut hoitaa ennakkotilauksesta meidän catering-kumppanimme, vuoden 2024 menukokonaisuudet löydät TÄÄLTÄ. Koulujuhliin sopii YO-MENUT. Tarjoilun lopullinen hinta muodostuu aina henkilömäärän ja aikataulun perusteella.

Samasta rakennuksesta löytyy myös sauna 15 hengelle, siinä on saunalounge, puku- ja pesutilat sekä naisille että miehille.

Juhla-, kokous-, ja saunatilat sijaitsevat erillisessä rakennuksessa, hieman etäällä mökeistä ja villoista. Rakennus sijaitsee kalliolla ja sekä kokoustilan että saunan terasseilta avautuu mahtava merinäköala ja siitä voit nauttia auringonlaskusta. Kokoustilan läheltä löytyy pienempiin kesätapaamisiin tai vaikkapa vihkiäisiin sopiva tyylikäs paviljonki. Hieno merinäköala ja auringonlasku näkyvät toki sieltäkin.

Voit vuokrata koko rakennuksen kokonaisena tai kokoustilan ja saunan erikseen, sisäänpääsyt ovat vierekkäin, mutta erillään. Lavuaarilla varustetut puuseet löytyvät parinkymmenen metrin päästä.

Kokoustilan vuokra: Su-Ke 200€, To-La 300€ sisältäen ALV

Hintoihin ei sisälly keittiön käyttö.

Rakennus ei soveltuu toistaiseksi talvikäyttöön.

Tutustu tilojen pohjapiirrokseen

Tilaa UUTISKIRJE ja lue meidän tuoreimmat kuulumiset ensimmäisten joukossa.

Kysy tarjousta

Rantasauna kokous- ja juhlasalin yhteydessä

Olipa kysymyksessä kokous tai virkistyspäivä, illan kruunaa tietysti sauna.

Juhla- ja kokoustalon saunaan mahtuu mukavasti jopa 15 henkeä. Saunaa voi käyttää vain keväästä syksyyn. Aikaa kuluu mukavasti saunan tilavalla terassilla joko grillaten tai muuten vain vilvoittaen ja auringonlaskua ihaillen.

Saunan design-sähkökiuas HUUM tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, jossa yhdistyvät tuhannen vuoden perinteet ja nykyaikainen pohjoismainen muotoilu.

Uimaan pääsee kaarevan sillan päädystä ja siihen pääsee myös suoraan löylyhuoneesta. Saunan molemmat pesutilat uusittiin perusteellisesti vuonna 2020. Lavuaarilla varustetut puuseet löytyvät parinkymmenen metrin päästä.

Tutustu Juhla- ja kokoustalon pohjapiirrokseen

Saunavuoro 3 tuntia:  Su-Ke 200€, To-La 300€ sisältäen ALV

Ei talvikäyttöön 10.10.-20.04.

Tarvitsen lisätietoja