fbpx
Huvila saaristossa-Villa Merikoivula

Vietä juhannus saaristossa!

Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Aina!

 • Sauna
 • Terassi
 • Ranta
 • Keittiö
 • Takka
 • Kylpyhuone

Mökki tai huvila juhannukseksi Varsinais-Suomesta?

Merikoivulalla on tarjolla huviloita vaativaan makuun tai perinteisiä kesämökkejä.

Mökki tai huvila juhannukseksi on varattavissa vähintään kolmeksi yöksi.

Käytä verkkokaupassamme kampanjakoodia JUHANNUS ja koko juhannusviikon ajan on vähintään kahden yön majoitus sinulle 10% edullisempaa! Tarjous on voimassa 05.05.2024 asti tai kunnes taloja riittää!

Uudehkot, vuonna 2020 rakennetut huvilat sijaitsevat Varsinais-Suomen saaristossa Lokalahden rauhallisella metsäalueella, noin 100-200 metrin etäisyydellä merenrannasta. Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät kolme makuuhuonetta ja toisesta kerroksesta löytyy makuuhuone ja leponurkkaus. Villassa on yhteensä kahdeksan vuodepaikkaa ja kaikki sängyt ovat tarpeessa vaivattomasti yhdistettävissä parisängyksi.  Huvilaan mahtuu siis vaivatta kaksi perhettä.

Aikaa voi viettää mukavasti villan 50 m2 kokoisella katoksella varustetulla terassilla joko Kamado Joe keraamisella grillillä ruokaa valmistaen tai muuten vaan leväten. Rentoutua voi 90-asteisessa saunassa, jonka HUUM-sähkökiuas tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, jossa yhdistyvät tuhannen vuoden perinteet ja nykyaikainen pohjoismainen muotoilu.Avokeittiöllä varustetussa olohuoneessa voitte nauttia takan lämmöstä ja lattiasta kattoon ulottuvasta ikkunasta avautuu upeat näkymät metsälle.

Villoissa on nykyaikainen keittiö laadukkaine keittiölaitteineen ja ruokailuvälineineen (sähköliesi, paistinuuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, jääkaappi, astianpesukone, kaikki keittiötarvikkeet, vedenkeitin ja täysautomaattinen kahvikone Jura). Myös ruokapöydän ääreen mahtuu kahdeksan henkeä. Lisäksi on kaikissa villoissa TV ja maksuton internetyhteys.

Villassa on suihkutila, hiustenkuivaaja, kaksi WC:tä ja kuivauskaappi vaatteiden kuivaamiseen.
Yksi seitsemästä villasta on liikuntaesteiselle vieraalle sopiva ja eroaa muista villoista luiskan ja tilavamman WC:n osalta. Tässä villassa ei ole kuivauskaappia vaatteiden kuivaamiseen. Pyörätuolilla liikkuminen on mahdollista ensimmäisessä kerroksessa.

Villat ovat ympärivuotisesti käytettävissä, lämmityksenä ilma-vesilämpöpumppu. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan, kuten myös takkapuut ja yksi 1 pussi grillihiiliä.

Tilaa UUTISKIRJE ja lue meidän tuoreimmat kuulumiset ensimmäisten joukossa.

 

Holm 2 – se alkuperäinen ja puusaunalla.

Mökki puusaunalla on lomailijan unelma. Merinäkymällä ja isolla terassilla varustettu kunnostettu perinteinen talo sijaitsee merenrannasta noin 60 m. etäisyydellä. Suhteellisen askeettinen talo sisältää kaksi makuuhuonetta yhteensä kuudelle hengelle sekä pienen keittiön, jossa on mahdollisuudet ruoanvalmistukseen. Toisessa huoneessa on mukavilla kalusteilla varustettu leponurkkaus ja televisio. WiFi on myös käytössäsi maksuttomasti.

Talossa on WC, suihku ja pyykinpasukone. Jos haluat lukita talon, niin riippulukko löytyy!

Vapaa-ajan vinkki urheiluhenkisille: Saariston Rengastie!

Entä sauna?

Pyöreähkö puulämmitteinen sauna on nähtävyys sinänsä ja siinä koet kaikki perinteisen saunan vanhanaikaiset ilot. Lämmintä vettä saadaan kiuasta lämmittäessä ja kylmä vesi löytyy viereisestä tynnyristä. Jos haluat heittää vettä päällesi, on kuitenkin parasta tehdä se ulkona. Mökki puusaunalla on aito kokemus! Muiden Villojen saunat ovat sähkökiukailla varustettuja.

Ei kun löylyä lissää!

Alkuperäinen kesämökki vaatimattomampaan makuun. Ison rantasaunan käyttö sisältyy hintaan!

Kesämökki on 1,5-kerroksinen vuonna 1985 rakennettu ja vuonna 2020 kohennettu hirsimökki, mikä tarjoaa viihtyisän majoituksen enintään neljälle hengelle. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy avattava sohva, parvelle mahtuu patjoille kaksi henkeä. Keittiönurkkauksesta löytyvät mikroaaltouuni, jääkaappi, sähköliesi, lavuaari,vedenkeitin ja suodatinkahvinkeitin. Vuokramökkejä on yhteensä kuusi, kaikissa on terassi ja siinä kupoligrilli ja hiilet valmiina.

Pesumahdollisuus on mökkien takana sijaitsevassa vuonna 2021 valmistuneessa pesutalossa, jossa on suihkujen lisäksi myös WC-t. Suihkut ovat jaettuna naisten ja miesten puoliksi. Jos tulet perheen kanssa, niin erilaista tekemistä ja ajanviettoa löydät TÄÄLTÄ ja mikäli on kalastus mielessä, niin meillä on moottori- sekä soutuveneitä ja ramppi omaa venettä varten, klikkaa TÄNNE ja lue lisää. Vuokramökki Turun saaristossa on edullinen vaihtoehto!

Ennakolta varaten voi vuokrata tilaussaunan tai paljun. Saunoihin voit tutustua TÄÄLTÄ.

Tutustu mökin pohjapiirrokseen

 

Mökki tai huvila juhannukseksi:

 • Vähimmäismajoitus 3 yötä
 • Soutuveneen käyttö vain 0,10€/päivä
 • Pysäköinti
 • Check-in alkaen klo 15:00
 • Check-out viimeistään klo 12:00
 • Tupakointi on sisätiloissa kielletty
 • Enintään kaksi pientä lemmikkieläintä ovat sallittuja etukäteen ilmoittauduttaessa ja lisämaksusta
 • Urheilukenttien ja -varusteiden käyttö
 • Grillikatoksen käyttö
 • Hintaan sisältyy: liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous, takkapuut ja 1 pussi grillihiiliä. Huomioithan, että loppusiivouspalvelu ei sisällä mm. astioiden pesua eikä roskien vientiä
 • Iso rantasauna on juhannuksena, 22. ja 23.06. lomakylän asiakkaiden yhteiskäytössä maksuttomasti klo. 18:30-22:00 Aikomuksesta käyttää saunaa on ilmoitettava emännällemme ko päivän klo 15:00 mennessä. Pienempi, Holm rantasauna on varattavissa yksityiskäyttöön 50% alennuksella.
Varamaan