fbpx
Kalastus-saaristossa-Merikoivula 1

Opastettu kalastusmatka saaristossa

Vuoden 2021 kalastusopas ja kalastusmatka saaristossa johon arki ei yllä…

Tervetuloa Merikoivulaan, opastetulle kalastusmatkalle Turun ja Uudenkaupungin saaristoon!

Kiinnostaako kalastusmatka kaveriporukalla tai vaikka työpaikan virkistysviikonloppu kalastuksen parissa?

Opastettu kalastusmatka vie arjesta irti ja on hauska sekä virkistävä ajanvietete vaikkapa lisänä yritystapahtumiin tai ihan noin vaan perheesi. Kalastusoppaan mukana ollessa ei tarvitse olla aiempaa kalastuskokemusta, opaan mukana tulee myös kalastusvarusteet.

Yleisin kala, jota täällä voi kalastaa, on hauki, mutta löytyy myös ahventa, kuhaa, siikaa, lahnaa ja lohta. Saaristomeri on koko Suomen mittakaavassa parhaita ahvenalueita ja 300–500 gramman ahvenet ovat varsin tavallisia ja isompiakin tulee. Tavallinen saaliskuha on alle kilon painoinen, mutta parhailla paikoilla on mahdollisuus jopa monikiloiseen kuhaan. Keväällä jäiden lähdön jälkeen mielenkiintoinen pyyntimuoto on siian onginta saariston salmista ja hiekkapohjilta.

Onnistuneen kalamatkan jälkeen saaliin voi perata satamassa ja grillikatoksesta löytyvillä perkauspöydillä, kalan valmistamiseen on kaksi savustusuunia ja kaasugrilli. Jokaisen Villan terassilta löytyy myös Kamado Joe hiiligrilli ja illan kruunaa tietysti kunnon löylyt!

Mikäli et ole kovin kokenut ruuanvalmistaja, niin täällä olisi haukipihviresepti.

Vuoden 2021 kalastusopas, Buster-kalastusveneiden brändilähettiläs Jani Ollikainen järjestää räätälöityjä kalastusmatkoja sekä kalastusoppaan palveluja Turun ja Uudenkaupungin saaristossa.

Janin Buster XXL:n kotisatama on keskellä vivahteikkainta saaristoa sijaitseva Merimasku. Naantalin tuntumasta on helppo lähteä kalastusretkelle esimerkiksi Taivassaloon, Kustaviin, Rymättylään tai Uudenkaupungin vesille.

Veneeseen mahtuu oppaan lisäksi neljä kalastajaa ja mikäli seurue on isompi, niin hankitaan lisää veneitä.

Opastettu kalastusretki

Kaksi yötä Villassa aamiaisineen

Yhden päivän kalastusretki saaristossa

Meno-paluukuljetus Turun lentokentälle

Hinta 1-4 kalastajalle 2697€

Hinta 5-8 kalastajalle 3597€

Jani Ollikainen

Kalastusopas – Fishing guide

Tel. +358 45 126 9334

Email jani@buster.fish

Kalastusopas ja kalastusmatka saaristossa sekä majoitus Merikoivulassa on laatulomaa.