fbpx

Hääpaikka saaristossa:

juhlasali tai lato

Ei talvikäyttöön 10.10.-20.04.

Juhlissa kun juhlissa pitää olla tyyliä!

Hääpaikka Turun lähellä saaristossa – vaihtoehtoina perinteinen lato tai merellinen juhlatila!

Merikoivulan sisäänajon yhteydessä sijaitsevan 60-luvulta peräisin olevan varasto- ja tallirakennuksen yläkerrasta löytyy tyylikäs ja tilava lato, jossa aika olisi ikään kuin pysähtynyt. Alkuperäinen tukeva puulattia kestää tanssiaisia varmaankin vielä sen verran kun se on nähnyt tähänkin asti. Seinät ja katto ovat saaristohenkisesti koristeltu vanhanaikaisilla kalaverkoilla ja verkkomerkeillä. Kattotuolien orsien päällä lepää varsin antiikkinen kajakin runko.

Kokous- tai juhlatarjoilut hoitaa ennakkotilauksesta meidän catering-kumppanimme, vuoden 2024 menukokonaisuudet löydät TÄÄLTÄ.  Koulujuhliin sopii YO-MENUT. Tarjoilun lopullinen hinta muodostuu aina henkilömäärän ja aikataulun perusteella. Toki otetaan vastaan erikoistoiveita häämenun suhteen ja esimerkeistäkin saa koota ihan oman mieleisensä menun.

Sisäänpääsyjä on kaksi, toinen toisella puolella taloa. Toinen on luiskalla varustettu ja toisella puolella ovat rappuset ja vilvoitteluterassi.

Estradi on kooltaan 4×5 metriä ja tanssilattian mitat 5,5×15 metriä. Korkeuttakin riittää, peräti 3,4 metriä, vain yksi kattopalkki on 2,35 metrin korkeudella. Tanssilattian ympärillä, on konttien välissä 150 cm leveä istuma-alue, josta löytyvät penkit ja pöydät yhteensä ainakin 36-lle hengelle. Lattialle mahtuu lisää paikkoja ja näin ollen mahtuu yhteensä 100 henkeä kevyesti, tilan suurin sallittu henkilömäärä on 150 henkeä.

Ladon vuokra: Su-Ke 400€, To-La 500€

Hintoihin sisältyy ALV.

Tuskin Uusikaupungin läheltä tai saaaristostakin monta tällaista latoa enää löytyy.

 

Rantakalliolta löytyy hieno näköalapaviljonki, mikä sopii esimerkiksi, vaikka vihkiäisiksi.

Häihinkin sopivat merelliset juhla-, kokous-, ja saunatilat sijaitsevat erillisessä rakennuksessa, hieman etäällä mökeistä ja villoista. Rakennus sijaitsee kalliolla ja sekä kokoustilan että saunan terasseilta avautuu mahtava merinäköala ja siitä voit nauttia auringonlaskusta.

Hääpaikka Turun lähellä saaristossa – meren rannalla sen olla pitää!