fbpx

Vapaa-aika

VAPAA-AJAN VIETTO MERIKOIVULASSA

Vapaa-aika saaristossa sujuu tietysti vaikka pelkästään leväten tai kalastaen, mutta olemme luoneet myös mahdollisuuksia urheiluharrastukseen ja koonneet tänne vihjeitä erilaisista lähellä asuvista mahdollisuuksistaa ja aktiviteeteistä.

Lomakylässämme on kaksi verkkoaidalla rajattua, upouutta Set & Match akryylipinnoitteella pinnoitettua tenniskenttää. Lisäksi jalkapallo- ja lentopallokentät, lasten leikkikentät sekä kuntoilukenttä. Urheilukenttien reunalla sijaitsevasta kopista saa kaiken tarvittavan – tennismailat, erilaiset pallot ja muut pelivälineet.

Lomakeskuksen vieraille on pelikenttien ja välineiden käyttö maksutonta, kunhan palautat ne paikoilleen.

 

VAPAA-AJAN VIETTO LÄHIYMPÄRISTÖSSA

  • Naantalin vanhan kaupungin edustalla olevassa saaressa sijaitsee Tove Janssonin maailmakuuluihin tarinoihin perustuva Muumimaailma jossa voit astua sisään satuun ja tapaat kaikki tutut ja ihanat muumihahmot ja voit vierailla Muumilaakson eri kohteissa Muumitalosta Niiskun Keksintöpuistoon. Kuvista kiitoksia: ©Moomin Characters™ Theme park by Dennis Livson
  • Kantolan Ratsutalli & Ratsuvalmennus Anu Teinilä tarjoaa monipuolista toimintaa niin ratsastajille kuin ratsuillekin Saaristomeren syleilyssä, rauhallisissa maisemissa.  Ratsastustallin palveluihin kuuluvat hevosten täyshoitopalvelu sekä este-, koulu- ja maastoratsastustunnit joko omalla tai tallin hevosella. Talli on iso ja ratsastuskenttä on tilava; niissä hevosten oleilu ja hoito sekä ratsastus sujuvat mukavasti. Opetuksessa painotetaan aina vastavuoroista yhteistyötä, kevyitä apuja ja tasapainoista istuntaa. Annetaan yksilöllistä opetusta toiveesi ja lähtökohtasi huomioiden.
  • Uudenkaupungin Golf on merihenkinen kenttä, joka on yhdistelmä puistomaisia ja luonnonkauniita metsäväyliä. Vaihtelevamaastoinen kokonaisuus tarjoaa sopivasti haasteita kaiken tasoisille pelaajille. Klubirakennuksessa toimii tyylikäs ravintola ja rakennuksen yläkerrassa on käytettävissä myös sauna- ja kokoustilat.
  • Raumalta löytyy Golf-simulaattori
  • Uudenkaupungin hiihtoputki palvelee lokakuusta huhtikuuhun ja muina aikoina saat nauttia kuntoputken mahdollisuuksista.
  • Uudenkaupungin joen rannalta löytyy ravintoloita ja kahviloita johon voi ajaa veneellä suoraan laituriin
  • Lokalahden frisbeegolf-rata
  • Kustavista löytyy monta ravintolaa ja esimerkiksi Peterzens ravintolaan voit ajaa veneellä suoraan laituriin. Kustavista pääsee lossia käyttäen kauemmaskin, vaikka Vartsalan saarelle.
  • Saariston rengastie 14.05-29.08. on täynnä nähtävää, koettavaa ja tekemistä! Se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Turun saaristoon. Kulje autolla tai bussilla, pyöräile tai vaella – voit itse valita! Kuvat: Juho Kuva/Visit Parainen
  • Uudenkaupungin Automuseo on Suomen merkittävin automuseo ja monipuolisuutensa ansiosta se on kaupungin suosituin ympärivuotinen kohde.

Vapaa-aika saaristossa ei koskaan riitä kaiken sen kokemiseen ja aina on tultava uudestaan

Tervetuloa!

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. LUE LISÄÄ HYVÄKSYN