fbpx
Pyöräily saaristossa_Merikoivula

Pyöräilykohde saaristossa

MERIKOIVULASTA BIKELAND-KOHDE

Pyöräily saaristossa on suosittu ajanviete ja juuri siksi on Merikoivula liittynyt vuonna 2024 BIKELAND WELCOME CYCLIST -verkostoon.

Eurovelo reitille EV10 on matkaa 17 km ja Saariston Rengastielle 27 km, mutta pyöräilyreittejä on tietysti muitakin, kuten esimerkiksi Velhoveden Rengastie. Uudenkaupungin kartalta on helppo suodata ”Jalankulku ja pyörätiet.

Pyöräilijöita varten löytyvät pesuletkut ja Bikeland-vaatimuksien mukaiset työkalut. Lähin pyöräkorjaamo on Ugin Pyörä pyörävuokraamoja on kaksi: VisitUusikaupunki ja Santtioranta Camping.

Uuteenkaupunkiin on autolla matkaa 17 kilometriä, kaupungin kartan löydät TÄÄLTÄ ja VisitUusikaupunki-matkailusivustot löytyvät TÄÄLTÄ.

Turkuun on matkaa 65 kilometriä, kaupunkin kartan löydät TÄÄLTÄ ja VisitTurku-matkailusivustot löytyvät TÄÄLTÄ.

Lähin ruokakauppa sijaitsee Lokalahden keskustassa K-Market Lokalahti.

Tilaa UUTISKIRJE ja lue meidän tuoreimmat kuulumisemme ensimmäisten joukossa.

 

Majoitusta pyöräilijöille myös yhdeksi yöksi: hirsimökki

Hirsimökki on 1,5-kerroksinen, vuonna 1985 rakennettu ja vuonna 2020 kohennettu ja mikä tarjoaa viihtyisän majoituksen enintään neljälle hengelle. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy avattava sohva, parvelle mahtuu patjoille kaksi henkeä. Keittiönurkkauksesta löytyvät mikroaaltouuni, vedenkeitin, jääkaappi, sähköliesi, lavuaari ja suodatinkahvinkeitin. Vuokramökkejä on yhteensä kuusi, kaikissa on terassi ja siinä kupoligrilli ja hiilet valmiina. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan.

Mökkien asukkaiden pesumahdollisuus on mökkien takana sijaitsevassa vuonna 2021 valmistuneessa pesutalossa, jossa on suihkujen lisäksi myös kaksi WC-tä. Suihkut ovat jaettuna naisten ja miesten puoliksi.

Hirsimökit ovat varattavissa myös yhdeksi yöksi, isommat Villa-huvilat ja Holm-mökki alkaen kahdesta vuorokaudesta.

  • Check-in alkaen klo 15:00
  • Check-out viimeistään klo 12:00
  • Soutuvene nettivarauksena vain 0,10€/päivä
  • Pysäköinti talon pihalla
  • Tupakointi on kaikissa rakennuksissa kielletty
  • Enintään kaksi pientä lemmikkieläintä ovat sallittuja etukäteen ilmoittauduttaessa ja lisämaksusta
  • Kupoligrilli, 1 pussi grillihiiliä ja sytytysvälineet.
  • Hintaan sisältyy: liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Huomioithan, että loppusiivouspalvelu ei sisällä astioiden pesua eikä roskien vientiä
  • Iso rantasauna on keväästä syksyyn lomakylän asiakkaiden yhteiskäytössä maksuttomasti joka päivä klo. 18:30-22:00 Aikomuksesta käyttää saunaa on ilmoitettava emännällemme ko päivän klo 15:00 mennessä. Pienempi, Holm rantasauna on varattavissa yksityiskäyttöön 50% alennuksella. Saunoihin voit tutustua TÄÄLLÄ.
Varaa heti!