fbpx

Rantasauna Holm 6:lle hengelle

Sauna meren rannalla – Ympärivuotiseen käyttöön soveltuva rantasauna Holm valmistui keväällä 2021. Talviakudella on myös palju vakituisesti saunan vieressä

Sauna on suomalaiselle kirkko, apteekki, kylpylä ja nuorisotila, sanoo Suomalaisen kirjallisuuden seuran arkistotutkija Juha Nirkko.

Olipa kysymyksessä kokous-, loma- tai kalareissu, illan kruunaa tietysti sauna. Mikäli asut lomakylässämme ja omassa Villassa on jo saunottu, voit vaihtelun vuoksi vuokrata omalle seurueelle myös sopivan tilaussaunan. Holmin rantasaunaan mahtuu saunomaan koko Villan seurue ja mikäli mökeissä, niin tänne mahtuu porukkaa saunomaan kahden mökin verran. Villoissa on siis omakin sauna, mutta mökeissä ei. Tilavalta, katoksella varustetulta terassilta löytyvät myös jääkaappi(kesäisin) sekä kaasugrilli. Holm-saunasta pääset uimalaiturille lautatietä pitkin.

Merikoivulaan kannattaa jäädä yöksi tai pariksi, sillä lomakylän vieraiden käytössä ovat tenniskenttä, jalkapallo- ja lentopallokenttä, kuntoilukenttä sekä lasten leikkikentät. Urheiluvarusteetkin löytyvät ja ovat asukkaiden käytössä maksutta. Läheltä löytyvät myös mahdollisuudet ratsastukseen ja golffailuun.

Sauna meren rannalla 3 tunniksi:  Su-Ke 200€, To-La 300€

Paljun vuokra lisää hintaan 200€

Hintoihin sisältyy ALV.

Lähetä varauspyyntö