fbpx

Kokoustila ja saunat  saaristossa

Kokoustila ja saunat arkeen sekä juhlaan

Kokoustila ja sauna Turun saariston mäntymetsässä luovat luonnonläheisen ilmapiirin, olipa kysymyksessä asiallinen kokouspäivä tai juhlava tilaisuus. Kokoustila ja sauna sijaitsevat erillisessä rakennuksessa, hieman etäällä mökeistä ja villoista. Rakennus sijaitsee korkeammalla kalliolla sekä kokoustilan että saunan terasseilta avautuu mahtava merinäköala ja siitä voit nauttia auringonlaskusta. Saliin mahtuu jopa 60 henkeä. Rakennuskokonaisuudessa on apukeittiö, takkatila, sauna, pukeutumis- ja pesutilat sekä naisille että miehille. Kokoustarjoilut hoitaa ennakkotilauksesta catering-kumppanimme.

Voit vuokrata koko rakennuksen kokonaisena tai kokoustilan ja saunan erikseen, sisäänpääsyt ovat erillään.

Lähetä kysely

 

 

SAUNAT

Olipa kysymyksessä loma- tai kalareissu, illan kruunaa tietysti sauna. Merikoivulassa voi valita omalle seurueelle sopivan saunan:

Juhla- ja kokoustalon saunaan mahtuu mukavasti jopa 15 henkeä. Saunaa voi käyttää vain keväästä syksyyn. Aikaa kuluu mukavasti saunan tilavalla terassilla joko grillaten tai muuten vain vilvoittaen ja auringonlaskua ihaillen. Saunan design-sähkökiuas HUUM tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, jossa yhdistyvät tuhannen vuoden perinteet ja nykyaikainen pohjoismainen muotoilu.Tutustu saunakeskuksen pohjapiirrokseen

Keväällä 2021 valmistuu meren välittömään läheisyyteen rantasauna Holm, jossa tulee olemaan tilaa enintään kahdeksalle hengelle. Jos majoitut Villassa, niin saunomaan mahtuu koko seurue ja jos mökeissä, niin porukkaa mahtu saunomaan kahden mökin verran. Villoissa on omakin sauna, mutta mökeissä ei.

 

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. LUE LISÄÄ HYVÄKSYN