fbpx
Saunat ja palju - Merikoivula

Rantasaunat ja palju

Saunat ja palju

Sauna on suomalaiselle kirkko, apteekki, kylpylä ja nuorisotila, sanoo Suomalaisen kirjallisuuden seuran arkistotutkija Juha Nirkko.

Olipa kysymyksessä kokous-, loma- tai kalareissu, illan kruunaa tietysti sauna tai palju. Mikäli asut lomakylässämme ja omassa Villassa on jo saunottu, voit vaihtelun vuoksi vuokrata omalle seurueelle myös sopivan tilaussaunan. Saunat sijaitsevat meren rannalla, etäällä toisistaan ja palju sijaitsee peräkärryillä mahdollistaen sen tilaamisen Holm-saunan, villan tai mökin viereen.

Juhla- ja kokoustalon saunaan mahtuu mukavasti jopa 15 henkeä. Saunaa voi käyttää vain keväästä syksyyn. Aika saadaan mukavasti kulumaan saunan tilavalla terassilla joko grillaten tai muuten vain vilvoittaen ja auringonlaskua ihaillen. Saunan design-sähkökiuas HUUM tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, jossa yhdistyvät tuhannen vuoden perinteet ja nykyaikainen pohjoismainen muotoilu.

Uimaan pääsee kaarvan sillan päädystä ja ulos pääsee myös suoraan löylyhuoneesta. Saunan molemmat pesutilat uusittiin perusteellisesti vuonna 2020.

Rakennuskokonaisuudessa on apukeittiö, saunalounge, sauna, pukeutumis- ja pesutilat sekä naisille että miehille. Kokoustarjoilut hoitaa ennakkotilauksesta catering-kumppanimme. Voit vuokrata koko rakennuksen kokonaisena tai saunan erikseen, sillä sisäänpääsyt ovat erillään. Lavuaarilla puuseet löytyvät parinkymmenen metrin päästä.

Saunavuoro 3 tuntia:  Su-Ke 200€, To-La 300€

Ei talvikäyttöä 10.10.-20.04.

Tutustu Juhla- ja kokoustalon pohjapiirrokseen

Tilaa UUTISKIRJE ja lue meidän tuoreimmat kuulumiset ensimmäisten joukossa.

Rantasauna Holm

Keväällä 2021 valmistui meren välittömään läheisyyteen ympärivuotiseen käyttöön sopiva rantasauna Holm, jossa on tilaa enintään kahdeksalle hengelle. Jos majoitut Villassa ja tekee kuitenkin rantasaunaa mieli, niin tännekin mahtuu saunomaan koko seurue ja jos mökeissä, niin tänne mahtuu porukkaa saunomaan kahden mökin verran. Villoissa on siis omakin sauna, mutta mökeissä ei. Tilavalta, katoksella varustetulta terassilta löytyvät myös jääkaappi sekä kaasugrilli. Holm-saunasta pääseet uimalaiturille lautatietä pitkin.

Saunavuoro 3 tuntia:  Su-Ke 200€, To-La 300€

Hintoihin sisältyy ALV.

Palju

Palju kuudelle hengelle halkaisijaltaan 1,5 metriä sijaitsee peräkärryillä ja voit tilata sen Holm-saunan, villan tai mökin viereen.

Talvikaudella on palju tilattavissa ainoastaan Holm-rantasaunan viereen.

Paljun vuokra lisää hintaan 200€/päivä ja 300€ kahdelta päivältä. Hintoihin sisältyy ALV.

Paljun hintaan sisältyy täyttövesi ja polttopuut. Paljun lämmitykseen kannattaa varata ainakin kolme tuntia.

Lähetä varauspyyntö