fbpx
Saunat ja kylpytynnyri

Rantasaunat ja palju

Saunat ja palju

Sauna on suomalaiselle kirkko, apteekki, kylpylä ja nuorisotila, sanoo Suomalaisen kirjallisuuden seuran arkistotutkija Juha Nirkko.

Olipa kysymyksessä kokous-, loma- tai kalareissu, illan kruunaa tietysti sauna tai palju. Mikäli asut lomakylässämme ja omassa Villassa on jo saunottu, voit vaihtelun vuoksi vuokrata omalle seurueelle myös sopivan tilaussaunan. Saunat ja palju sijaitsevat meren rannalla, etäällä toisistaan. Kylpytynnyrin tai paljun viereen piti alunperin tulla myös sauna… mutta siihen mene nyt hieman aikaa. Mutta maisemat ovat mitä ihanimmat.

Juhla- ja kokoustalon saunaan mahtuu mukavasti jopa 15 henkeä. Saunaa voi käyttää vain keväästä syksyyn. Aika saadaan mukavasti kulumaan saunan tilavalla terassilla joko grillaten tai muuten vain vilvoittaen ja auringonlaskua ihaillen. Saunan design-sähkökiuas HUUM tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, jossa yhdistyvät tuhannen vuoden perinteet ja nykyaikainen pohjoismainen muotoilu.

Uimaan pääsee kaarvan sillan päädystä ja ulos pääsee myös suoraan löylyhuoneesta. Saunan molemmat pesutilat uusittiin perusteellisesti vuonna 2020.

Rakennuskokonaisuudessa on apukeittiö, saunalounge, sauna, pukeutumis- ja pesutilat sekä naisille että miehille. Kokoustarjoilut hoitaa ennakkotilauksesta catering-kumppanimme. Voit vuokrata koko rakennuksen kokonaisena tai saunan erikseen, sillä sisäänpääsyt ovat erillään. Lavuaarilla puuseet löytyvät parinkymmenen metrin päästä.

Tutustu Juhla- ja kokoustalon pohjapiirrokseen

 

Saunavuoro 3 tuntia:  Su-Ke 200€, To-La 300€

Ei talvikäyttöä 10.10.-20.04.

 

Rantasauna Holm

Keväällä 2021 valmistui meren välittömään läheisyyteen rantasauna Holm, jossa on tilaa enintään kahdeksalle hengelle. Jos majoitut Villassaja tekee kuitenkin rantasaunaa mieli, niin tännekin mahtuu saunomaan koko seurue ja jos mökeissä, niin tänne mahtuu porukkaa saunomaan kahden mökin verran. Villoissa on siis omakin sauna, mutta mökeissä ei. Tilavalta, katoksella varustetulta terassilta löytyvät myös jääkaappi sekä kaasugrilli. Holm-saunasta pääseet uimalaiturille lautatietä pitkin.

Saunavuoro 3 tuntia:  Su-Ke 200€, To-La 300€

Palju (ei talvikäyttöä)

Palju kuudelle hengelle halkaisijaltaan 1,5 metriä ja sen 27 neliön(6×4,5m) kokoinen tilava terassi sijaitsevat ihan meren rannalla. Hieman mertä korkeammalla kalliolla, suoraan venesataman vastapääta ja se on tietysti mikä paras paikka auringonlaskun ihailuun. Paljun hintaan sisältyvät myös polttopuut. Paljun lämmitykseen kannattaa varata ainakin kolme tuntia.

Paljun vuokra 3 tuniksi 100€

Saunat ja kylpytynnyri ovat tarkoitettu Merikoivulan asukkaille.

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. LUE LISÄÄ HYVÄKSYN