fbpx

Tervetuloa, vapaa-ajan kalastaja!

Hyvä SVK jäsen,

Tervetuloa Varsinais-Suomen saaristoon!

Merikoivula tarjoaa SVK:n jäsenille 10 % alennuksen majoituksen hinnoista. Alennuksen saa kampanjakoodilla SVK varaamalla majoituksen kotisivuilta Merikoivula => Varaa => Lisää kampanjakoodi.  Merikoivulasta löytyvät monipuoliset palvelut omatoimiseen kalastusmatkaan tai kokoukseen saaristossa.

Majoitukseen seitsemän vuonna 2020 valmistunutta tasokasta saunallista villaa ja yhdeksän mökkiä. Vuokraveneet perämoottorilla 4 kpl Tuna 422 CC 20 hv Mercury, 4 kpl Kasse 4 hv Mercury ja 6 kpl soutuveneitä. Kaksi tilaussaunaa, kylpytynnyri, kokous- ja juhlatilat, tenniskenttä, laiturit ja veneramppi oman veneen laskemiseen. Yhteystiedot: Merikoivula, Koivulantie 198, Lokalahti, Uusikaupunki. Varaukset puh. 040 – 152 0500.

Miksi juuri Merikoivula ja miten se sai alkuunsa?

Merikoivulan perustaja kävi 30 vuoden ajan lomilla ja kalastamassa eri puolilla Suomea ja enimmäkseen perheineen sekä ystävineen, joskus yhteistyökumppaneidenkin kanssa. Viime vuosina alettiin törmätä siihen, ettei neljä perhettä tainnut mahtua oikein mihinkään. Sieltä sun täältä löytyi pari vierekkäistä 70-luvulla rakennettua mökkiä, mutta puolet porukasta joutui yöpymään jossakin etäällä, jopa 10-20 km päässä.

Useista paikoista ei löytynyt ramppia veneiden vesillelaskuun. Venelaiturit, venevuokraus, perkauspöydät kalan puhdistukseen ovat enemmistössä paikoissa joko huonossa kunnossa tai puuttuvat kokonaan. Siitä kaikesta jäi tunne, että tällainen lomailun muoto ei ole saanut tarpeeksi huomiota. Alun perin oli siis tarkoitus rakentaa jotain oma perhettä ja seuruetta varten, mutta sitten osui eteen Merikoivulaan ja siitä se lähti, kesäkuussa 2019.

Kalastus- ja lomakylä Merikoivula sijaitsee Lokalahden kauniissa mäntymetsässä aivan merenlahden rannalla. Helsingistä kertyy autolla matkaa 230 km, Turusta 65 km ja Uudestakaupungista 16 km tai veneellä meritse seitsemän kilometriä.

Merikoivula tunnetaan nimenä jo vuodesta 1969, jolloin Lokalahteen rakennettiin Raision tehtaiden suljettu loma- ja virkistysalue. Yksityisenä lomakohteena on Merikoivula ollut vuodesta 2008.

Keväällä 2020 valmistui seitsemän viihtyisää ja ylellistä Villaa. Lisaksi uusittiin alkuperäiset Villa Holm 1 ja Holm 2 sekä kuusi hirsimökkiä. Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous.

Merikoivulassa on mahdollista majoittaa yhteensä jopa 100 henkeä.

Olipa varattu vuokramökki tai huvila, on lisäksi mahdollisuus vuokrata juhla- ja kokoustilaa tai tilaussaunaa.

Kaikkia palvelujamme on erittäin helppo varata ja maksaa suoraan verkossa, mutta mikäli tunnet siinä epävarmuutta tai toiveesi on monimutkainen, paina rohkeasti alla olevaa nappia👇

Kysy tarjousta

Tilaa UUTISKIRJE ja lue meidän tuoreimmat kuulumiset ensimmäisten joukossa.