fbpx
Huvila ja palju Meikoivula

Villa – huvila ja palju

Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Aina!

 • Sauna
 • Terassi
 • Ranta
 • Keittiö
 • Takka
 • Kylpyhuone

Huvila ja palju saaristossa on lomailijan unelma!

Saaristohuvilat vaativaan makuun.

Uudet, vuonna 2020 rakennetut Villa – huvilat sijaitsevat Turun saaristossa Lokalahden rauhallisella metsäalueella, noin 100-200 metrin etäisyydellä merenrannasta.

Yhden huvilan terassin vierestä löytyy peräkärryille rakennettu ja kuudelle hengelle sopiva palju. Toki tarkoitettu siis ainoastaan sen Villan asukkaiden käyttöön, minkä edessä se sijaitsee.

Paljun vuokra lisää Villan hinntaan 200€/päivä ja 300€ kahdelta päivältä.

Paljun hintaan sisältyy letku, täyttövesi ja polttopuut. Paljun lämmitykseen kannattaa varata ainakin kolme tuntia.

Puolentoista kerroksiset saaristohuvilat ovat nykyaikaiseen pohjoismaiseen tyyliin muotoiltu ja sisustetut puurakennukset, varusteltu kaikella tarpeellisella nykyisten vaatimuksien mukaisesti. Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan, kuten myös takkapuut ja yksi 1 pussi grillihiiliä.

Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät kolme makuuhuonetta ja toisesta kerroksesta löytyy makuuhuone ja leponurkkaus. Villassa on yhteensä kahdeksan vuodepaikkaa ja kaikki sängyt ovat tarpeessa vaivattomasti yhdistettävissä parisängyksi.  Huvilaan mahtuu siis vaivatta kaksi perhettä.

Aikaa voi viettää mukavasti villan 50 m2 kokoisella katoksella varustetulla terassilla joko Kamado Joe keraamisella grillillä ruokaa valmistaen tai muuten vaan leväten. Rentoutua voi 90-asteisessa saunassa, jonka HUUM-sähkökiuas tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, jossa yhdistyvät tuhannen vuoden perinteet ja nykyaikainen pohjoismainen muotoilu.

Tilaa UUTISKIRJE ja lue meidän tuoreimmat kuulumiset ensimmäisten joukossa.

 

Avokeittiöllä varustetussa olohuoneessa voitte nauttia takan lämmöstä ja lattiasta kattoon ulottuvasta ikkunasta avautuu upeat näkymät metsälle.

Villoissa on nykyaikainen keittiö laadukkaine keittiölaitteineen ja ruokailuvälineineen (sähköliesi, paistinuuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, jääkaappi, astianpesukone, kaikki keittiötarvikkeet, vedenkeitin ja täysautomaattinen kahvikone Jura). Myös ruokapöydän ääreen mahtuu kahdeksan henkeä. Lisäksi on kaikissa villoissa TV ja maksuton internetyhteys.

Villassa on suihkutila, hiustenkuivaaja, kaksi WC:tä ja kuivauskaappi vaatteiden kuivaamiseen.
Yksi seitsemästä villasta on liikuntaesteiselle vieraalle sopiva ja eroaa muista villoista luiskan ja tilavamman WC:n osalta. Tässä villassa ei ole kuivauskaappia vaatteiden kuivaamiseen. Pyörätuolilla liikkuminen on mahdollista ensimmäisessä kerroksessa.

Huvila ja palju ovat ympärivuotisesti käytettävissä, lämmityksenä ilma-vesilämpöpumppu.

 

Huvila saaristossa:

 • Vähimmäismajoitus 2 yötä
 • Pysäköinti villan pihalla.
 • Check-in alkaen klo 15:00
 • Check-out viimeistään klo 12:00
 • Tupakointi on Villassa kielletty
 • Enintään kaksi pientä lemmikkieläintä ovat sallittuja etukäteen ilmoittauduttaessa ja lisämaksusta
 • Hintaan sisältyy: liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous, takkapuut, 1 pussi grillihiiliä.
Varaa villa

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. LUE LISÄÄ HYVÄKSYN