fbpx

Pikkujoulut saaristossa

Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Aina!

 • Sauna
 • Terassi
 • Ranta
 • Keittiö
 • Takka
 • Kylpyhuone

Haaveenako pikkujoulut tai joulu mökillä?

Tervetuloa Merikoivulaan!

Pikkujoulut tai joulu mökillä tai pikemminkin huvilassa kannattaa vuokrata hyvissä ajoin, vaikka kahdelle ystäväperheelle lapsineen. Merikoivulan uudehkot, vuonna 2020 rakennetut Villa-huvilat sijaitsevat Turun saaristossa Lokalahdella rauhallisella metsäalueella, noin 100-200 metrin etäisyydellä merenrannasta.

Käytä online-kanavassamme kampanjakoodia JOULU ja koko jouluviikkojen ajan on vähintään kolmen yön majoitus sinulle 10% edullisempaa! Tarjous on voimassa 31.10.2023 asti tai kunnes taloja riittää!

Merikoivulan pikkujoulupaketit ovat räätälöity Villa-huvilan kokoon eli kahdeksalle hengelle, ruokailut hoitaa meidän catering-kumppani. Lisäpatjoille mahtuu pari henkeä kevyesti lisäksi. Tule kaveri- tai yritysporukan kanssa!

🎄UUDET PIKKUOULUPAKETIT JULKAISTAAN JUHANNUKSEN AIKOIHIN🎄

Puolentoista kerroksiset saaristohuvilat ovat nykyaikaiseen pohjoismaiseen tyyliin muotoiltu ja sisustetut puurakennukset, varusteltu kaikella tarpeellisella nykyisten vaatimuksien mukaisesti.

Ensimmäisestä kerroksesta löytyvät kolme makuuhuonetta ja toisesta kerroksesta löytyy neljäs makuuhuone ja leponurkkaus. Villassa on yhteensä kahdeksan vuodepaikkaa ja kaikki sängyt ovat tarpeessa vaivattomasti yhdistettävissä parisängyksi.  Huvilaan mahtuu siis vaivatta kaksi perhettä.

Aikaa voi viettää mukavasti villan 50 m2 kokoisella katoksella varustetulla terassilla joko Kamado Joe keraamisella grillilla ruokaa valmistaen tai muuten vaan leväten. Rentoutua voi 90-asteisessa saunassa, jonka HUUM-sähkökiuas tarjoaa ainutlaatuisen saunakokemuksen, jossa yhdistyvät tuhannen vuoden perinteet ja nykyaikainen pohjoismainen muotoilu.

 

Avokeittiöllä varustetussa olohuoneessa voitte nauttia takan lämmöstä ja lattiasta kattoon ulottuvasta ikkunasta avautuu upeat näkymät metsälle.

Villoista löytyy nykyaikainen keittiö laadukkaine keittiölaitteineen ja ruokailuvälineineen (sähköliesi, paistinuuni, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, jääkaappi, astianpesukone, kaikki keittiötarvikkeet, täysautomaattinen kahvikone Jura). Myös ruokapöydän ääreen mahtuu kahdeksan henkeä. Lisäksi on kaikissa villoissa TV ja maksuton internetyhteys.

Villassa on suihkutila, hiustenkuivaaja, kaksi WC:tä ja kuivauskaappi vaatteiden kuivaamiseen.
Yksi seitsemästä villasta on liikuntaesteiselle vieraille sopiva ja eroaa muista villoista luiskan ja tilavamman WC:n osalta. Tässä villassa ei ole kuivauskaappia vaatteiden kuivaamiseen. Pyörätuolilla liikkuminen on mahdollista ensimmäisessä kerroksessa. Kuitenkin hyvä mahdollisuus ottaa mummo tai vaari mukaan.

Villat ovat ympärivuotisesti käytettävissä, lämmityksenä ilma-vesilämpöpumppu. Pikkujoulut tai joulu mökillä, mikä ettei?

 

Pikkujoulut tai joulu Merikoivulassa:

 • Majoitus kahdeksi yöksi
 • Kaksi aamiaista
 • Jouluillallinen katettuna
 • Check-in alkaen klo 15:00
 • Check-out viimeistään klo 12:00
 • Tupakointi on Villassa kielletty
 • Enintään kaksi pientä lemmikkieläintä ovat sallittuja etukäteen ilmoittauduttaessa ja lisämaksusta
 • Hintaan sisältyy: liinavaatteet, pyyhkeet, loppusiivous, takkapuut(ei Holm1), 1 pussi grillihiiliä. Huomioithan, että loppusiivouspalvelu ei sisällä mm. astioiden pesua eikä roskien vientiä.
Lähetä varauspyyntö

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. LUE LISÄÄ HYVÄKSYN