fbpx

Juhlatila Lato

Ei talvikäyttöön 10.10.-20.04.

Juhlissa pitää olla tyyliä!

Juhlatila saaristossa – se on perinteinen lato!

Merikoivulan sisäänajon yhteydessä sijaitsevan 60-luvulta peräisin olevan varasto- ja tallirakennuksen yläkerrasta löytyy tilava lato, jossa aika olisi ikään kuin pysähtynyt. Alkuperäinen tukeva puulattia kestää tanssiaisia varmaankin vielä sen verran kun se on nähnyt tähänkin asti. Seinät ja katto ovat saaristohenkisesti koristeltu vanhanaikaisilla kalaverkoilla ja verkkomerkeillä. Kattotuolien orsien päällä lepää varsin antiikkinen kajakin runko. Kokous- tai juhlatarjoilut hoitaa ennakkotilauksesta meidän catering-kumppanimme, menukokonaisuudet löydät TÄÄLTÄ.

Sisäänpääsyjä on kaksi, toinen toisella puolella taloa. Toinen on luiskalla varustettu ja toisella puolella ovat rappuset ja vilvoitteluterassi.

Estradi on kooltaan 22 neliömetriä ja tanssilattian kokonaispinta-ala on 80 neliömetriä. Korkeuttakin riittää, peräti 3,4 metriä, vain yksi kattopalkki on 2,35 metrin korkeudella. Tanssilattian ympärillä konttien välissä 150 cm leveä istuma-alue, josta löytyvät penkit ja pöydät ainakin 36-lle hengelle. Lattialle mahtuu lisää ja näin ollen mahtuu 60 henkeä kevyesti ja sen verran mahtuu majoittumaan myös hyvätasoisiin Villoihin.

Ladon vuokra: Su-Ke 400€, To-La 500€

Hintoihin sisältyy ALV.

Rantakalliolla on hieno paviljonki, mikä sopii esimerkiksi vaikka vihkiäisiksi.

 

Tuskin Uusikaupungin lähellä monta tälläistä on.

Juhlatila saaristossa – lato sen olla pitää!

 

Jatkamalla sivuston käyttöä sitoudut käyttämään evästeitä. LUE LISÄÄ HYVÄKSYN