fbpx

Tervetuloa!

Tervetuloa Merikoivulaan!

Ollaan hyvin kiitollisia, että olet tilannut uutiskirjeemme, pyrimme puolestamme tarjoamaan parasta palvelua ja hyviä ideoita loman viettoon.

Olemme rakentaneet Länsi-Suomen saaristoon lomakylän, jonka kaltaista toista ei löydy. Meiltä löytyvät erinomaiset puitteet perhelomailuun, kalastukseen sekä myös kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Tarjoamme eritasoista majoitusta yhteensä lähes 100 vieraalle.

Miksi juuri Merikoivula ja miten se sai alkuunsa?

Nykyinen omistaja on lomaillut ja kalastanut eri puolilla Suomea jo 30 vuoden ajan perheineen ja ystävineen, joskus yhteistyökumppaneidenkin kanssa. Viime vuosina alettiin törmätä siihen, ettei neljällä perheellä mahtunut enää oikein mihinkään. Sieltä sun täältä löytyi pari vierekkäistä 70-luvulla rakennettua mökkiä, mutta puolet porukasta joutui yöpymään jossakin etäällä, jopa 10-20 km päässä.

Useista paikoista ei löytynyt ramppia veneiden vesille laskuun. Venelaiturit, venevuokraus, perkauspöydät kalan puhdistukseen ovat enemmistössä paikoissa joko huonossa kunnossa tai puuttuivat kokonaan. Siitä kaikesta jäi vaikutelma, että tällainen lomailun muoto ei ole saanut tarpeeksi huomiota. Alun perin oli tarkoitus rakentaa jotain oma perhettä ja seuruetta varten, mutta sitten osui eteen Merikoivula ja siitä se lähti, kesäkuussa 2019.

Kalastus- ja lomakylä Merikoivula sijaitsee Lokalahden kauniissa mäntymetsässä aivan merenlahden rannalla. Helsingistä kertyy autolla matkaa 230 km, Turusta 65 km ja Uudestakaupungista 16 km tai veneellä  seitsemän kilometriä.

Merikoivula tunnetaan nimenä itse asiassa jo vuodesta 1969, jolloin Lokalahteen rakennettiin Raision tehtaiden suljettu loma- ja virkistysalue. Yksityisenä lomakohteena on Merikoivula ollut vuodesta 2008.

Keväällä 2020 valmistui seitsemän viihtyisää ja ylellistä Villaa. Lisaksi uusittiin alkuperäiset Villa Holm 1 ja Holm 2 sekä kohennettiin kuusi hirsimökkiä.

Olipa varattu vuokramökki tai huvila, on lisäksi mahdollisuus vuokrata juhla- ja kokoustilaa tai tilaussaunaa.

Majoituksen hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous. Aina.

Hoida varaus suoraan TÄÄLTÄ ja syötä varausohjelmamme oikeasta yläkulmasta löytyvään KAMPANJAKOODI-ikkunaan salasana MERI ja lomasi tulee olemaan 10% edullisempaa.

Venevarauskin onnistuu nyt mainiosti siitä samasta, veneet on varattava päivä kerralllaan, varaaminen koko ajanjaksolle ei vielä onnistuu. Mikäli tarvitset kuitenkin apua tai juhlatiloja, niin laitatahan varauksen tulemaan sähköpostitse info@merikoivula.fi

Muistathan silloin mainita ”MERI

Saaristossa tavataan!